Skip to main content

Samen lunchen

Op ICB Kaleidoscoop mogen wij, Lunchkidz, de tussenschoolse opvang verzorgen voor uw kind(eren). Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Lunchkidz en mogen op 21 basisscholen de tussenschoolse opvang (TSO) organiseren. Dit doen wij met veel plezier, gezelligheid en enthousiasme waarbij veiligheid voor uw kind centraal staat. Wij vinden het belangrijk dat elk kind zich gezien, gehoord en veilig voelt.

Wij werken met enthousiaste overblijfmedewerkers. Onze overblijfmedewerkers worden jaarlijks getraind en zijn voorzien van een VOG. Het team overblijfmedewerkers wordt aangestuurd door de coördinator. De coördinator regelt alles omtrent de TSO en heeft nauw contact met leerkrachten en directie. Vanuit Lunchkidz zal de coördinator worden ondersteund door de regio coördinator. In de bijlage doen wij u graag meer informatie over het TSO moment.

Aanmelden

Wij werken met een eigen app waarin u uw kind kunt aan- of afmelden voor 10.00 uur op dezelfde dag. U betaalt bij ons geen inschrijfgeld en alleen de afgenomen TSO dagen. Wij willen u als ‘nieuwe ouder’ vragen om u kind(eren) in te schrijven in ons registratiesysteem. Dit is belangrijk omwille van de volgende redenen:

  • Wij werken met presentielijsten zodat wij goed in beeld hebben wie er wanneer is en daardoor de veiligheid kunnen waarborgen
  • Inzetten van het team overblijfmedewerkers naargelang het aantal kinderen per dag
  • NAW gegevens van ouder/verzorger indien nodig direct beschikbaar
  • Eventuele aandachtspunten die u kunt opgeven waar wij rekening mee dienen te houden zoals allergie, medicatie etc.
  • Rekeningnummer voor de facturering (rond de 3e van de maand)

Praktische info

Om u een kijkje achter de schermen te geven delen wij dagelijks onze activiteiten via sociale media (Facebook en Instagram). Leuk wanneer u meekijkt.

Wij kijken ernaar uit om samen met u en uw kinderen er een fijne TSO tijd van te maken. Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat uiteraard graag.

Hartelijke groet,

Manon ten Hove
Directie Lunchkidz
Emailadressen: kaleidoscoop@lunchkidz.nl
info@lunchkidz.nl

Coördinator: Eva 06 – 19 44 44 74
Regio coördinator: Francis 06 – 26 72 84 35

Links

Adresgegevens

ICB Kaleidoscoop
Gedempte Gracht 25
3894 BA Zeewolde
Tel: 036-5234593
E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl

Het bestuur wordt gevoerd door de Stichting Interconfessioneel Basisonderwijs Zeewolde (SIBZ), Gedempte Gracht 25, 3894 BA Zeewolde