Wij stellen ons voor
Hieronder vindt u informatie over dit onderwerp.

Joris van der Heide

Mijn naam is Joris van der Heide.

Vanaf mijn vierde jaar ben ik in Zeewolde komen te wonen. Een mooi, aantrekkelijk nieuw dorp dat veel te bieden heeft. Verschillende opleidingen heb ik afgerond, zoals: het CIOS in Heerenveen en de CALO in Zwolle. Sinds 2006 ben ik werkzaam in het bewegingsonderwijs voor verschillende basisscholen hierin Zeewolde.
De scholen waarvoor ik werkzaam ben geweest zijn: de Delta, de Toermalijn en de Kiekendief. Op dit moment verzorg ik de gymlessen voor de Kaleidoscoop, de Zevenster en de Panta Rhei. Stuk voor stuk prachtige en interessante scholen.
Met veel plezier verzorg ik de gymlessen in de nieuwe gymzaal in de Polderwijk, het is een genot om in deze zaal te kunnen en mogen lesgeven. De zaal is van alle gemakken en uitdagende voorzien toestellen/materialen voorzien.
Ik vind het heel belangrijk dat een basisschoolkind met diverse bewegingssituaties in aanraking komt. Ook dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan bewegen. Het bewegingsonderwijs heeft zowel een scholingstaak (het aanleren van verschillende vaardigheden) als een motorisch plezier brengende taak.

Foto’s

Nieuwsbrief inschrijving

Vul uw e-mail adres in om zich aan te melden.