Wij stellen ons voor
Hieronder vindt u informatie over dit onderwerp.

Juf Marieke

Hallo, ik ben Marieke Bos-Bezemer. Samen met mijn man Erik, twee kinderen Floortje (17) en Micha (15) en kat Ginger woon ik in Harderwijk. In 1995 ben ik in Rotterdam afgestudeerd aan de PABO en sindsdien heb ik op veel verschillende Nederlandse, maar ook Internationale scholen gewerkt. In mijn vrijgezellen jaren reisde ik hiervoor drie jaar af naar China, Oeganda en Amerika. En met ons gezin zijn we van 2010-2013 werkzaam geweest in Cambodja op een school waar 32 nationaliteiten vertegenwoordigd waren.
Een school is één van de bruisendste plekken die er zijn! Daarom ben ik er zo graag. Er wordt gespeeld, gelachen, geknutseld, gewerkt, geluisterd, gelezen en er worden de meest interessante gesprekken gevoerd. Elke dag is weer anders. Elke dag is weer een uitdaging. Heerlijk! Uw kinderen zijn er meer dan welkom en mogen zich veilig en thuis voelen bij ons, terwijl ze zichzelf en de wereld om zich heen steeds beter leren kennen en begrijpen. Ik voel me bevoorrecht dat ik een klein stukje bij mag dragen aan de vorming en ontwikkeling van uw kind.
Een positieve relatie tussen leerkracht en ouders vind ik heel belangrijk, want zonder samenwerken en vertrouwen in elkaar lukt het niet. Ik zie uit naar een heel fijn jaar met juf Leonie en alle kinderen van de Rainbow Class!

Foto’s