Foto’s schoolreisje groep 3 en 4

Op donderdag 26 mei vertrokken groep 3 t/m 7 met twee overvolle bussen naar Dieren voor een dagje naar de Spelerij/Uitvinderij. Direct bij aankomst kon er flink gespeeld worden in de enorme kunstzinnige speeltuin. Om half twaalf gingen we broodjes bakken. Die konden daarna gevuld worden met jam of hagelslag. Rond 13:00 zagen de groepen 3 en 4 een theatervoorstelling over Liesbeth die haar been brak en in een circus belandde. Vraag uw kind vooral ook even naar het “val op je bibs gips” – verhaal :). Na het theater speelden we nog ruim een uur. Daarbij haalden een aantal kinderen een nat pak bij het kikkervisjes vangen. Natuurlijk vergaten de juffen en moeders om de kinderen weer in de bus te stoppen, waardoor we helaas met lege bussen om 16:15 weer de parkeerplaats opdraaiden. Van dat voorval is een filmpje opgenomen in de fotoserie, die u achter de ouderingang vindt. Het zijn meer dan 200 foto’s, gemaakt door de moeders en juffen van kinderen uit groep 3 en 3/4. Ongetwijfeld dat uw kind hierop staat (en bij toeval kinderen uit groep 5, 6 en 7), maar het zal even zoeken zijn! Succes (klik hier)!